Bilmerker

Bilmerker

Audi, Volkswagen og ŠKODA har lederposisjonene og nå er også SEAT tilbake. Våre bilmerker bidrar optimalt til vårt mål om å være størst og best.

Volkswagen

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for tiende året på rad i 2019. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Gå til volkswagen.no

Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, og Norges mest kjøpte varebilmerke 15 år på rad. Kvalitet, sikkerhet, skreddersøm og høyt utstyrsnivå kjennetegner modellene.

Gå til volkswagen-nyttekjoretoy.no

Audi

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Gå til audi.no

ŠKODA

ŠKODA står for tidløst design, romslighet og høyt utstyrsnivå, som gir deg ekstra mye bil for pengene. ŠKODA tilbyr "Simply Clever" løsninger, fullverdig komfort og sikkerhetsutstyr til en fornuftig pris.

Gå til skoda.no

SEAT

Seat er fra den kreative byen Barcelona og tilbyr moderne løsninger når det gjelder å kjøpe og eie bil.

Gå til seat.no