Omoss

Om oss

Møller Mobility Group skaper verdier. Våre grunnverdier skal bidra til en verdifull relasjon til eierne, kundene, medarbeiderne og samarbeidspartnerne.

Petter Hellman

Konsernledelsen

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. Vi skal være best og størst i våre markeder.

Les mer
Aarsrapport

Årsrapporter

Les mer
Kil 0943

Code of conduct

Møller Mobility Group har utarbeidet en egen Code of Conduct for å tydeliggjøre våre forretningsetiske retningslinjer Vi har også iverksatt interne prosesser for å spre budskapet og etablert tydelige rutiner rundt Varsling.

Les mer
Harald

Vår historie

I 1936 etablerte 41-åringen Harald Aars Møller Strømmen Auto og la med det grunnlaget for det som i løpet av 83 år har vokst til et av Nord-Europas ledende bilkonsern med over 4000 medarbeidere.

Les mer
Frame1 Women Hand3 Light 1

Strategi

Vi ser grunnlaget for en transportrevolusjon

Les mer
Nyima Ks2

Kontakt

Her finner du våre pressekontakter og info om vårt kundesenter.

Les mer
Øyvind Schage Førde

Styret

Styret i Møller Mobility Group ledes av styreleder Øyvind Schage Førde som er fjerde generasjons eier av virksomheten.

Les mer
I Stock 544338034

Finansiell info

Les mer
Verdier Paa Rygg

Våre grunnverdier

Fire verdier har helt siden selskapet ble grunnlagt vært plattformen for vår vekst, utvikling og vårt arbeid. Verdigrunnlaget står sterkt hos våre medarbeidere, og de er like relevante i Sverige, Estland, Litauen, Latvia som i Norge.

Les mer
12032179465 A7C98617A3 O

Et langt og godt forhold til fabrikken

18.04.1936 var dagen da Harald A. Møller kunne starte sitt eget selskap, Strømmen Auto AS, sammen med ingeniør K. Kolberg og diplomingeniør J. De Caspary.

Les mer