ŠKODA VISION X: Ny crossover konsept-modell

Ny konsept-modell fra ŠKODA i Geneve. Crossover-modellen blir den tredje nye modellen i SUV-segmentet på kort tid.

ŠKODA fortsetter å presentere nye modeller i det raskt voksende SUV-segmentet. Denne gangen en crossover med de kjente ŠKODA design elementene. ŠKODA VISION X vil ha premiere på den internasjonale bilutstillingen i Geneve i mars i år.

Med kompakte mål og skarpe linjer vil Vision X ha klare likhetstrekk med de to SUVene KODIAQ og KAROQ. Linjene er inspirert av Tsjekkisk krystallglass, og den kompakte crossover-modellen retter seg mot yngre brukere med en urban livsstil. 20» lettmetall-felger understreker bilens sportslige preg.

Interiøret i ŠKODA Vision X representerer det nye designspråket fra ŠKODA. Vision X får selvfølgelig siste versjon Connect-tjenester og underholdningssystemer fra konsernet.

VISION X blir den hittil minste SUVen fra ŠKODA. Utvidelsen av SUV-familien er en viktig del av vekst-strategien med nye attraktive modeller i det raskest voksende segmentet i Europa.

ŠKODA Auto planlegger frem mot 2025 en rekke nye plug-in hybrid modeller, i tillegg til en rekke full-elektriske modeller. Utviklingen for elektriske biler i Europa forventes å akselerere kraftig, og fabrikken forventer at hver fjerde bil levert i 2025 i Europa vil være plug-in hybrid eller full-elektrisk.