Møller Bil Orkdal kåret til Årets Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler

De glade vinnerne fra Møller Bil Orkdal og representanter fra importøren.
De glade vinnerne fra Møller Bil Orkdal og representanter fra importøren.

Årets Volkswagen Nyttekjøretøy forhandler 2018 ble Møller Bil Orkdal.

- Å bli «Årets forhandler» er den aller gjeveste prisen våre forhandlere kan vinne. Det å bli nominert tilsier at man har prestert på et svært høyt nivå igjennom hele året, sa Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy under prisutdelingen 12. januar 2019.

Kriteriene for å vinne er blant annet å ha svært fornøyde kunder og svært gode resultater på salg og service over tid. Fornøyde medarbeidere og god lønnsomhet i bedriften er også avgjørende. Årets forhandler 2018 har levert på samtlige av kriteriene for utnevnelsen.

- Møller Bil Orkdal har meget entusiastiske medarbeidere med yrkesstolthet i alle ledd. Samtlige medarbeidere har et stort engasjement overfor kundene og setter alltid kunden i fokus. Forhandleren preges av en sterk faglig kompetanse på tvers av organisasjonen og opprettholder en svært høy kontinuitet. I tillegg er de nytenkende og har alltid godt humør og et glimt i øyet, sa Håkon Wirak.

I 2018 ble 170 biler utlevert fra Møller Bil Orkdal og forhandleren oppnådde en markedsandel på hele 50,5 prosent.

- Vårt mål er at kundene skal trives hos oss og være svært fornøyd med den service vi yter, enten de besøker salgsavdelingen, verkstedet eller deleavdelingen. Vi er veldig takknemlige og glade for å motta utmerkelsen Årets Volkswagen-forhandler, sa daglig leder i Møller Bil Orkdal, Olav Syrstad.